Het Keuzedieet

Samen met het Voedingscentrum ontwikkelde de Consumentenbond – die ook de voor- en nadelen van meer dan 40 diëten op een rijtje zette – het Keuzedieet. Het Keuzedieet is de Nederlandse editie van het zeer succesvolle ‘Die Nebenbei-Diät’ van de Duitse Consumentenbond, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren werden verkocht.

In het boek Het Keuzedieet – Afvallen zonder moeite is niets ‘toegestaan’ en niets ‘verboden’. Dit dieet bestaat niet uit strenge regels, maar uit praktische tips in de vorm van keuzes. Het concept van de dubbele pagina’s maakt die keuze heel makkelijk: op de linkerpagina staat wat minder gunstig voor de lijn is, op de rechterpagina vind je waarmee je in dezelfde situatie calorieën bespaart, zonder tijd te verliezen. In een oogopslag zie je welk levensmiddel slank maakt. Op speelse wijze krijg je informatie hoe je af kunt vallen.

Inmiddels is ook het vervolg op het boek verschenen: Het Keuzedieet – Afvallen op je werk. Hierin lees je hoe je verrassend makkelijk en plezierig moeiteloos kunt afvallen ondanks prestatiedwang, tijdnood en kantine-eten. Beide boeken zijn leverbaar, bijvoorbeeld bij selexyz. Koop je beide boeken in één keer dan betaal je bij de Consumentenbond minder: je betaalt dan € 25,- in plaats van € 34,25. Leden zijn nog voordeliger uit: zij betalen maar € 20,- voor beide boeken.

 

Leave a Reply

*

captcha *