Het Diva Dieet

De ene dieetspecialist zegt zus, de andere voedingsdeskundige zo. Koolhydraatarm, vetarm, vezelrijk, gezonde keuze: soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wat doe je dan? Dorien Goertzen en Melanie Wisse, beide amateurdieetdeskudigen besloten zelf een dieetboek te schrijven. Zo ontstond het Diva Dieet, waarin ze op zoek gaan naar het geheim van de slanke diva, zoals de Française die alles lijkt te kunnen eten zonder dat de pondjes eraan vliegen.

Ze ontdekten dat het niet alleen gaat om wát je eet, maar vooral ook om hóe je eet. Kleine porties, lekker tafelen in plaats van snel eten en pure, verse ingrediënten vormen de basis van het Diva Dieet.Het dieet

Het Diva Dieetplan duurt 4 weken en biedt voor elke avond een dinerrecept en daarnaast wat suggesties en recepten voor het ontbijt en de lunch. Tussendoortjes worden in een sterrentabel aangegeven: met dag mag je 10 sterren aan snacks eten, hiervoor worden ook een aantal recepten gegeven, de zogenaamde “Diva Snacks”.

Het dieet wordt vooraf gegaan door een periode van 2 weken waarin je bijhoudt wat je eet. Zo krijg jeinzicht krijgt in je voedingspatroon. Het dieet zelf gaat daarna van start 2 dagen strikt sap en soep eten en drinken, met vochtafdrijving als doel. Daarna mag je starten met de menu’s.

Goertzen en Wisse hopen met hun dieet vooral te bereiken dat je bewuster eet. Door meer van eten te genieten bereiken ze dat er een liefdesverhouding met eten ontstaat, waardoor afvallen geen moeite meer kost.

Het Diva Dieet is te koop als hardcover voor € 17,95 of als e-book voor € 9,95.

Leave a Reply

*

captcha *