Boek: Mieke Kosters – Het geheim van slanke mensen

Als je slanke mensen vraagt hoe ze zo slank blijven krijg je altijd hetzelfde antwoord: Ik hoef er niets voor te doen; ik eet wat ik wil en ik kom niet aan. Dat is toch niet eerlijk, hoe doen ze dat? Eet jij absoluut niet alles wat je wilt, let jij altijd op en wil je graag afvallen omdat je helaas niet zon slanke geluksvogel bent?
In Het geheim van slanke mensen ontdek hoe je “ik eet wat ik wil en ik kom niet aan” toepast in je eigen situatie. Dat betekent eten wat je wilt en gemiddeld een kilo per week afvallen.

Het geheim van slanke mensen is een nieuwe en complete afvalmethode: over slank kiezen, goed voor jezelf zorgen en over eten wat jij lekker vindt. Het is vernieuwend, hip, eerlijk, zelfbewust en past bij jou!

Mieke Kosters (1972) werkte na haar studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen dertien jaar in de marketingcommunicatie. In 2010 rondde ze voor Het geheim van slanke mensen een opleiding tot gewichtsconsulent af. Naast dit boek ontwikkelde ze de training slank in 1 dag, de workshop Samen switchen naar slank en digitale workshops via facebook.com/afvallen. Het geheim van slanke mensen is ontstaan uit eigen ervaring en aangescherpt met de kennis van experts op het gebied van cognitieve gedragstherapie.

Zie ook: www.hetgeheimvanslankemensen.nl en www.twitter.com/hetslankegeheim

Het geheim van slanke mensen is te koop voor € 19,95, bijvoorbeeld bij selexyz.

 

Leave a Reply

*

captcha *