Boek: Bread Revolution – Duncan Glendinning & Patrick Ryan

Uitgeverij Good Cook. (onderdeel van kookimperium Oldenhof, die met die mooie winkels) komt in hun serie Creatief Culinair met een revolutionair boek over brood. Zelf je brood bakken is leuk, lekker én kan gezond zijn – probeer eens een koolhydraatarm speltbrood te bakken!

De met prijzen overladen bakkers Duncan Glendinning en Patrick Ryan van de eco-ambachtelijke bakkerij ” The Thoughtful Bread Company”  dagen de gevestigde kookorde uit en laten zien dat je geen meesterbakker hoeft te zijn om fantastisch brood te bakken.

Van cider-appelbrood tot kaneelbroodjes, van aardappel-rozemarijnbrood tot heerlijk krokant zuurdesembrood laat Bread Revolution zien hoe je zelf de heerlijkste broden kunt bakken. Volg gewoon de makkelijk te maken recepten voor brood voor alledag en fantastische broden voor fijnproevers tot recepten voor zoete lekkernijen (wel lekker, misschien niet zo slank!) en bijgerechten.

Met de eenvoudige en betaalbare recepten in dit boek krijgt brood een ereplaats op je menu en laat je al je vrienden genieten van het brood dat ze verdienen. Sluit je aan bij de broodrevolutie!

Bread Revolution van Duncan Glendinning en Patrick Ryan kost € 19,95 en is onder andere verkrijgbaar bijselexyz

 

Leave a Reply

*

captcha *